nászúton a sógornőmmel

No es facil

No es facil

Február 6. - 13. nap

Trinidad

2015. április 10. - Imre Hauszknecht

Gasztro rovatunk következik: A "Playa Ancón" koktél receptje

dsc_0447.JPG

Ide megyünk ma...

Végy egy kb. 60 éves kék Ford automobilt. Ültess bele 1 kubai sofőrt a maradék helyet pedig töltsd fel 4 szerencsétlen magyar turistával. Rázogasd az autót jó 5 percig a macskaköves utcákon, majd vedd észre, hogy elromlott a kuplung.

 

Végy egy ugyanolyan öreg, de most zöld Fordot, ültesd át bele az összes magyart, ügyelj rá, hogy egy se maradjon a romlott kék Fordban. Ezután fogd a kubai sofőrt, és szívasd le vele a lerobbant Ford üzemanyagát. Ha meggyőződtél róla, hogy egy csepp sem ment mellé, ügyelj rá, hogy ugyan ilyen műgonddal betöltse a benzint a csereautóba. Nyugodtan húzd el ezt a műveletet, amíg jól esik, amiatt ne aggódj, hogy a magyarok esetleg elfőnek a Fordban. Nem lesz semmi bajuk. Ha kész vagy ültesd be Armando-t - hívjuk így a helybéli taxist - és indítsd el az autót. Ügyelj, hogy a régi Ford motorja addig ne bőgjön fel, amíg a fejüket rázó magyarok végleg le nem mondanak a kocsiról a folyamatosan kudarcba fulladó próbálgatások miatt. Élvezd a turisták örömujjongását a siker hallatán, majd indítsd a kocsit a Playa Ancón felé. Használd vígan a dudát, nem kell spórolnod vele, hadd nevetgéljenek a magyarok azon, hogy a duda a La Cucaracha-t játssza, de fontos, hogy a sofőr el ne felejtse felhívni a bent ülők figyelmét arra a tényre, hogy a duda egyetlen pucér dróttal működtethető, ha azt a megfelelő módon a slusszkulcs fémes végéhez érintik.

Playa Ancón

Ha leértek a 32°C-ra előmelegített strandra, hagyd, hogy a magyarok kb. 6 óra alatt aranybarnára süljenek, kenegesd gyakran őket naptejjel, nehogy megégjenek... vagy legalább is ne nagyon. Ahogy letelt a sütés ideje, jelenjen meg Armando a parton a Forddal, de ízlés szerint játszhatsz kicsit a turisták türelmével. Vigyázz azonban, nehogy túl sokáig húzd az idegeiket, mert az megkeserítheti az élményt. Ha mind újra az autóban ülnek, jöhet a már előre behűtött zivatar. Döbbentsd rá a 4 magyart, hogy nem csak a 4 ablak hiányzik az autóból, de az ablaktörlők sem működnek. Mutass azonban változatlan eltökéltséget, és hagyd Armandot továbbra is hatvannal autózni. Miután a magyarok félig átáztak a hideg esőben, és elbarikádozták magukat a törölközőikkel, egy óvatos mozdulattal állítsd le az autót. Ekkor óvatosan válaszd szét a magyar férfiakat a nőktől, és hagyd, hogy az előbbiek betolják a kb. 2 tonnás Fordot, a szakadó esőben. Ha van humorérzéked, esetleg emlékezted rá őket, hogy fizetnek a taxizásért. Amint újra duruzsol a motor, szállítsd vissza a magyarokat a szállásukra, végül gondoskodj róla, hogy Armando megkapja a viteldíjat. Végezetül tálaljuk az egészet a nagyérdeműnek negédes mosollyal körítve...

A bejegyzés trackback címe:

https://noesfacil.blog.hu/api/trackback/id/tr567352958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nennial 2015.04.10. 10:02:10

Hát, most sokkal jobban szórakoztam, mint élőben. Azért óvatosan az ilyen hasizomlázat okozó megfogalmazásokkal, a végén még azt vesszük észre, hogy jobb eszünk ellenére megint Kubában vagyunk ;)

Imre Hauszknecht 2015.04.11. 13:16:12

@nennial: Szerintem már akkor is nagyon mókás volt. :)
süti beállítások módosítása