nászúton a sógornőmmel

No es facil

No es facil

Január 31. - 7. nap

Cayo Jutias

2015. április 01. - Imre Hauszknecht

Eljött az ideje egy kis strandolásnak. Az egyik északi parti cayo (sziget), alig 60 km-re van Vinalestől, rádasul autóval el lehet jutni rá, így bérlünk egy taxit és egy órányi rázós utazás vár ránk. Igen rázós. Itt már minden jóérzésű pesti visszasírná a Fehérvári utat. Gyakran - ahol elég széles a padka - inkább az út melletti murván megyünk, mert annyira kátyús az aszfalt. A kies tájat csak néha szakítja meg egy-egy út menti óriáshirdetés, amelyek - szemben Európával - nem termékeket reklámoznak, egyszerűen csak a forradalmat dicsőítik.

dsc_0048.JPG

Éljen a termelés és a (hon)védelem!

A Cayo Jutias gyönyörű, fehér homokos tengerpartját türkizkék tenger mossa, és mangrove fák szegélyezik. Az árnyékban üldögélve a tengert szemlélve, nehéz elhinni, hogy odahaza szakad a hó...

Cayo Jutias

A bejegyzés trackback címe:

https://noesfacil.blog.hu/api/trackback/id/tr797322594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaveAir · http://www.magyaritasok.hu 2015.04.01. 09:03:56

Egész élvezetesek a leírásaid, bár a mai egy picit rövidre sikerült.

Szerintem a Fehérvári út nem olyan katasztrófa napi szinten sem. A pestiek nem tudom, hogy mennyit sírnának miatta, de én - egy évtizedes - budaiként egészen megszerettem.

bodaster 2015.04.01. 10:17:09

Az RSS feed tele van kepekkel, de ha megnyitom a weblapot, itt csak az elso ketto latszik.

bodaster 2015.04.01. 10:18:07

@bodaster: Ja, mer hogy galeriaban van, joreggelt kivanok Gyurci
süti beállítások módosítása